Utklädnad

Utklädnad

Nu närmar sig Halloween. Dagen då hela Sverige, och många andra länder i världen, klär ut sig i läskig utklädnad. Många fester anordnas där du helt enkelt måste ha en utklädnad för att komma.  Därför gäller det att komma på något mycket smart och läskig att klä ut sig till.

Jag har funderat ett tag nu. Det är mycket svårt att komma på något jag är nöjd med. Man vill inte komma med ett lakan över huvudet med urklippta hål som ögon. Det finns lite olika stilar man kan satsa på. Antingen kör man på en klassisk dräkt med mask och hela utstyrseln. Har du en mask framför ansiktet kan du se riktigt läskig ut, men det är också lite för enkelt för många. Om du tycker det kanske du ska satsa på att sminka dig läskigt istället. Men då gäller det att vara duktig på sminkning. Sminkning när det kommer till utklädnad, tillsammans med kläder och annat givetvis, kan vara ingrediensen som gör din utklädnad perfekt men också katastrofal.

fantasikompaniet.se kan du hitta mängder med dräkter för utklädnad. Besök deras hemsida för att gå inspiration. Du behöver välja mellan lite olika kategorier om du sitter fast i dina funderingar om utklädnad. Hur läskig vill du se ut? Vill du klä ut dig till något klassiskt, så som en vampyr, en djävul eller ett spöke, eller vill du satsa på att sticka ut så mycket som möjligt på festen? Beroende på vad du vill satsa på finns många olika utklädnadsdräkter. Hos Fantasikompaniet kan du även köpa saker för att göra din egen utklädnad. Sprayfärg för håret, lösnaglar, löständer och många andra saker att använda för att bygga ihop sin egen dräkt.

Halloween ska vara roligt, så var försiktig när du skrämmer folk. Speciellt försiktig bör du vara när du befinner dig med barn. Deras minnen om halloween ska vara goda, lite läskiga men ändå goda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *