Adobe Max

Förra veckan kunde man se många nyheter från Adobe då Adobe Max ägde rum i Los Angeles. På eventet presenterades många nyheter, inte minst till Adobes egna nätverk, Creative Cloud. Bland annat presenterade man att mycket utav arbetet sedan senast har fokuserat på att förbättra Creative Cloud och programmen inkluderade i det till att bland annat bli lättare och snabbare använda, att utöka medier som programmen samarbetar med och att släppa lös kreativiteten på nya plattformar.

En utav de större nyheterna var att man jobbat mycket på Photoshop applikationen till iPad. Detta tycker jag låter kanonbra, nu kan jag ta med mig min kreativitet överallt och slippa begränsa mig till min dator hemma. I övrigt så känns det som att det var mindre förändringar som i alla fall inte jag kommer märka av så kraftigt, men som säkert är bra för att bygga en mer stabil tjänst. Överlag tyckte jag eventet var bra och ser fram emot vad Adobe kan presentera framöver.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *