Garderobsinredning utan garderob

Jag flyttade för ett tag sedan till en ny lägenhet och allt vad det innebär. Jag var tvungen att göra om en del i lägenheten, men jag tyckte det var ganska skönt, eftersom jag kunde få det precis som jag ville ha det. Lägenheten jag flyttade till var ganska vältagen för mig och det fanns ett utrymme på cirka 80 kvm att inreda. Jag behövde inte göra om allt, badrummet var t.ex. nyrenoverat och föll mig absolut i smaken. Men det fanns lite andra grejer som jag gärna ville piffa upp lite, alternativt göra om helt. Köket, sovrummet, vardagsrummet och en så kallad walk in closet. Jag fick en ide när jag skulle göra om, och den kom främst när jag funderade på hur jag skulle göra om min walk in closet. Jag gick lite halvt wild med garderobsinredning. Jag ansåg nämligen att jag ville ha lite mer öppen förvaring i lägenheten, istället för att gömma undan allt. I min walk in closet funkar det ju utmärkt med garderobsinredning utan att dölja den i en garderob, eftersom hela rummet är en garderob, så det var inga problem där. Annat var det dock med resterande delar av lägenheten, men jag tyckte det blev riktigt bra. Jag valde att ha en del lösa hyllor som jag hittade bland diverse garderobsinredning, dessa passade perfekt som t.ex. hatthylla, bokhylla och sängbord. Bland klassisk garderobsinredning finns även lådor, såklart. Här valde jag att gå med lådor som hade en plexiglasskiva som främre kant. Detta gjorde att de var perfekta att ha i köket och jag får nu på ett bra sätt visa mitt fina porslin och bestick. Lådor som detta finns inte om man kollar på vanlig köksinredning, och därför fick jag kolla bland garderobsinredning, där det finns speciella lådor som är gjorda för att på att ett snyggt sätt showcasea smycken och annat. I och med att inredningen ofta finns i olika djup osv kunde jag enkelt också fixa en tv bänk, bara genom att lägga på en snygg skiva över två lådor som jag hängde upp på väggen.

Jag är verkligen jättenöjd med hur allting blev tillslut, och verkligen glad att jag använde garderobsinredning utan garderober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *