M Picaut

M Picaut, svensk hudvård när det är som bäst

Hej igen!

Idag tänkte jag skriva lite om mina tankar och funderingar kring det svenska hudvårdsmärket M Picaut som på senare tid har blivit väldigt populärt.  Jag har länge haft problem med att hitta det rätta hudvårdsmärket just för mig, jag prioriterar verkligen vid mitt val av hudvård att produkterna är ekologiska samt att de inte testas på djur men ändå ger den där lyxkänslan som man behöver i sin vardag. När jag och en väninna fikade häromdagen berättade hon om det svenska hudvårdsföretaget M Picaut vars produkter hon hade använt i flera månader. Hon nämnde att hon var mycket nöjd med deras produkter och rekommenderande således att jag skulle testa deras breda sortiment.  Jag skrev ner vad märket hette och efter vår trevliga fika började jag traska hem, spänd på att kolla vad M Picaut faktiskt var för slags märke, var det något för mig? Väl hemma började jag läsa på mer om företaget och dess produkter och efter en stunds läsning beslutade jag mig för att beställa några av deras produkter. Det tog alltså endast några minuter att bestämma mig vilket inte brukar vara fallet när jag köper hudvårdsprodukter och jag ska förklara varför. Det visar sig att M Picaut är ett svenskt märke där all produktion sker här i Sverige på ett väldigt hållbart och klimatvänligt sätt, exempelvis används grön el för tillverkning vilket jag anser är väldigt viktigt för att minska påfrestningen på vår sköra miljö.  M Picauts produkter är helt ekologiska, fria från orenheter och dessutom testats ingen av dess produkter på djur vilket för mig är helt avgörande vid val av både smink och hudvård.

Slutligen vill jag bara nämna att jag blev väldigt nöjd med produkterna från M Picaut men vill även poängtera att alla kanske inte finner deras produkter lika bra som mig själv, detta inlägg är baserat på mina egna åsikter kring M Picaut och kan förhoppningsvis hjälpa vissa att välja rätt i hudvårdsdjungeln .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *